Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kiwanis Club Veendam gul voor Kinderhotel Wedde

Tekst/foto: Peter Panneman

VEENDAM/WEDDE – Met de uitreiking middels een cheque van € 17.438 euro aan het echtpaar Martine en Frank Ferrari van Kinderhotel Burcht Wedde werd een bijzondere benefietavond Nacht van de Lach in vanBeresteyn afgesloten.

Zaterdagavond organiseerde de Kiwanis Club Veendam een bijzondere benefietavond waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan Kinderhotel Burcht Wedde waar kinderen, die “aan de andere kant van het geluk” geboren zijn, een geweldig weekend kunnen beleven.

Optredende artiesten waren Vrouw Holland, de cabaretgroep Oeloek, Jan Veldman, De Stroatklinkers, The Bob Kelly Band o.l.v. Chris Kleine en Ballade met Tity Veen en Agnes Woltjes. De avond stond onder leiding van Alina Kiers en Frank den Hollander

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.