Direct naar de inhoud.

Nieuwe hoofdsponsor Bruintje Beer Tocht

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – Manning Dakbedekking B.V. uit Musselkanaal is de hoofdsponsor van de Bruintje Beer Tocht 2018. “Wij zijn bijzonder verheugd dat Marcel en Jacqueline Manning van Manning Dakbedekking als hoofdsponsor aan onze 3e editie kunnen toevoegen”, aldus Wybe Pol en Hans Ravensbergen van FTC Musselkanaal.

De firma Manning bestaat dit jaar 15 jaar en gaat begin januari 2018 verhuizen naar een nieuw bedrijfspand in Stadskanaal. Een reden voor een feestje aldus Marcel en Jacqueline. Afgelopen jaar hebben wij de Bruintje Beer Tocht samen met een aantal vrienden gefietst. “Wij vonden de sfeer, de verzorging en de organisatie bijzonder goed. Ook het nieuwe goede doel van dit jaar de vakanties voor kinderen uit de regio in de Bucht in Wedde spreekt ons erg aan en verdient brede steun. Daarnaast vinden wij het natuurlijk erg belangrijk dat FTC Musselkanaal deze tocht jaarlijks vanuit Musselkanaal organiseert. Ook willen wij graag een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van deze tocht tot een jaarlijkse traditie. Het is een tocht die de regio verbindt, trots maakt en beter op de kaart plaatst”.

Naast het feit dat Manning hoofdsponsor is van de tocht is er ook veel steun van overige regionale bedrijven. “Wij zijn hier ontzettend blij mee immers ons motto is: ‘Samen bewegen voor de regio”,  aldus Wybe en Hans.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal