Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Seizoen opening zwembad in Meeden

MEEDEN – Vrijwilligers in Meeden zijn druk bezig om openluchtzwembad ‘De Kolck’ gereed te maken voor komend seizoen. Op zaterdag 28 april is het weer zover dat u uw baantjes kunt zwemmen in het bad of genieten op het nieuwe terras.

Meehelpen

Wilt u het zwembad in Meeden ondersteunen en een handje meehelpen dan kan dat ook. Meldt u als vrijwilliger voor het helpen in de kiosk of bij de kassa. Slechts enkele uurtjes per week en in goed overleg met u gepland, doet u vele kinderen en andere zwemmers een groot plezier. Voor openingstijden en overige informatie verwijzen wij u naar de website van ‘De Kolck’, ook als u donateur wilt worden.

(ingezonden)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.