Direct naar de inhoud.

Signeersessie ‘Van Ganser Hartjes’ in The Readshop

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Op zaterdagmiddag 12 mei komt Marcus C.J. van der Enden, afkomstig uit Gasselternijveen, naar The Readshop Addens in Stadskanaal om zijn debuut oneliner & gedichtenbundel ‘Van Ganser Hartjes’ te signeren.

Marcus (1968), psychosociaal therapeut en medegrondlegger van Stichting Brandstof voor de Ziel, groeide op in het Westland. Het Syndroom van Marfan en een nabij-de-doodervaring kleurden zijn bestaan en gaven hem een hernieuwde kijk op het aardse leven. Zijn levenservaringen vertaalt hij graag om anderen te helpen het zielsgeluk te hervinden. Dit resulteerde in een kleurrijk kleinood, een hoogwaardig cadeautje voor de lezer.

Het boekje ‘Van Ganser Hartjes’ wordt uitgegeven door Stichting Brandstof voor de Ziel. Een sociaal belang behartigende instelling die haar pijlen richt op passionele levenspadverlichting. Dit doen zij o.a. middels het schrijven van boeken & gedichtenbundels, vrijwilligerswerk in het Hospice, keukentafelgesprekken en spirituele themadagen.

De verkregen gelden vloeien terug in nieuwe projecten, die gedragen worden door de Kanaalster Stichting. Op dit moment werkt Marcus, samen met zijn compagnon Alie van der Laan, aan Mistranen & Troostkoekjes. Een gedichtenbundel om troost te bieden en bij te schijnen, voor hen die meegeven en voor hen die achterlaten.

De signeersessie begint om 13.00 uur. – Meer info is te lezen op brandstofvoordeziel.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal