Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jeugdsoos ‘Easy Rider’ terug naar jaren 70

GASSELTERNIJVEEN – In het begin van de jaren zeventig (1970 – 1974) was Jeugdsoos Easy Rider in Gasselternijveen en wijde omgeving een begrip. Op de zondagmiddagen was het geen uitzondering dat van heinde en verre 250 bezoekers kwamen.

Er werd onder andere top 40 muziek gedraaid. Een van de hoogte punten was het optreden van de popgroep Lucifer met als drummer Hennie Huisman.

Op 1 januari 1974 werd door 2 Dj ‘s een record poging 100 uur non-stop platen draaien gestart. Op 5 januari 1974 rond 16.10 uur was na een kleine storing de klus geklaard. De sfeer tijdens deze record poging was geweldig. In totaal bezochten 1000 jongeren en ouderen dit evenement.

In samenwerking met de Stichting Oostermoer Gasselternijveen 2018 organiseert Jeugdsoos Easy Rider de Oostermoer Pubquiz in de feesttent aan de hoofdstraat op vrijdag 20 juli 2018 aanvang 19.00 uur. Aansluitend kan je het nostalgische gevoel samen met de dj’s van de Jeugdsoos Easy Rider in Back to the 60’s and 70’s herbeleven.

De dresscode voor deze avond is kleding uit deze periode. Hier is een leuke prijs mee te winnen. De entree is gratis.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.