Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gekantelde vrachtwagen N33 veroorzaakt file

Archieffoto: M. Dol – RTV1

VEENDAM – Op de N33 tussen Noordbroek en Siddeburen is dinsdagochtend een vrachtwagen op zijn kant beland. Door het ongeluk was de N33 richting Veendam een tijdlang gestremd. Ook richting Appingedam – Eemshaven was de weg dicht waardoor er een lange file ontstond.

De bestuurder van de vrachtwagen is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde dinsdagmorgen rond kwart voor negen. Volgens de politie was het een eenzijdig ongeval. Het is onduidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.