Direct naar de inhoud.

Kogel is door de kerk: ‘McDonald’s Veendam in najaar open’

  • door:
  • op:
De locatie van de McDonald’s in Veendam F: Dennie Gaasendam

VEENDAM – De grond is al een tijd geleden opgekocht door McDonald’s, maar tot op heden gebeurde er nog weinig. Sinds afgelopen week staat er een groot bord bij de Veendammer Poort met de tekst: McDonald’s Veendam opent in het najaar zijn deuren. Veendam moest lang wachten tot de bouw van de fastfoodketen, want eerst zouden de locaties van Stadskanaal en Hoogezand afgemaakt moeten worden.

In 2020 werd bekend gemaakt dat de populaire fastfoodketen naar Veendam zou komen. Na de bekendmaking werd er gelijk begonnen met de grondwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn al enige tijd afgerond en sindsdien is het stil aan het bedrijventerrein Veendammer Poort.

Echter werd er bij Veendammers de vraag gesteld of McDonald’s er überhaupt nog wel kwam. Nu met deze banner lijkt er dan eindelijk duidelijkheid te komen. Een woordvoerder van de McDonald’s kon niks vertellen wanneer de eerste paal de grond in gaat, maar dat zal niet lang meer duren nu dit bekend is gemaakt.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal