Direct naar de inhoud.

Veendam Beweegt organiseert een historische kenniswandeling

  • door:
  • op:
Veendam Beweegt | Foto Veendam Beweegt

VEENDAM – Op vrijdag 31 maart 2023 organiseert Veendam Beweegt een wandeling waarbij er kennis over de geschiedenis van Veendam en de veenkoloniën getoetst wordt. De wandeling is ook voor mensen die niet bekend zijn met de historie van Veendam maar wel geïnteresseerd zijn om er iets over te leren.

Over de organisatie

Veendam Beweegt is onderdeel van de gemeente Veendam en is verantwoordelijk voor: Sportstimulering van verenigingsondersteuning, verhuur en exploitatie van sportaccommodaties. Deze taken worden uitgevoerd door een jong en ambitieus team. Sport is de verbindende factor en daardoor wordt er veel waarde gehecht aan samenwerking en overleg. Ook wordt er geprobeerd optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten, de juiste speler op de juiste positie. Daarnaast staat het team altijd open voor nieuwe projecten en evenementen die aansluiten bij het doel om zoveel mogelijk inwoners van Veendam in beweging te brengen, schrijft Veendam Beweegt op hun website.

De historische wandeling

De historische kenniswandeling is onderdeel van het Veendam Beweegt programma voor 50+ers. Aanmelden kan t/m 30 maart door te mailen naar: veendambeweegt@veendam.nl. “Er kan worden gestart tussen 10.00 uur en 10.30 uur bij het Henk Nienhuis stadion aan De Langeleegte. De wandeling is ± 4 km lang en duurt ongeveer een 1½ uur. Deelname is gratis”, laat de organisatie aan RTV1 weten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal