Direct naar de inhoud.

Jongerencentrum Break! en Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam organiseren Jamsessies bij Break!

  • door:
  • op:
Jongerencentrum Break! | Eigen Foto

VEENDAM – Jongerencentrum Break! en de MDT Veendam slaan de handen ineen en organiseren voor jongeren vrij toegankelijke jamsessies in jongerencentrum Break! aan het Salwaplein in Veendam. De sessies worden begeleid door MDT gitaardocent Wietze Koning.

Muziekavonden

De muziekavonden zijn bedoeld om jongeren van 12 t/m 21 jaar kennis te laten maken met het spelen van een instrument en zangtalenten te laten horen. Maar ook om zelfverzekerd op een podium te staan en jezelf leren uiten op een muzikale manier. Dit alles laagdrempelig waar natuurlijk het plezier voorop staat. “Muziek is een magisch middel waarmee jongeren op een veilige manier hun gevoelens kunnen uiten. Als je er niet over durft te praten, dan kan je er altijd nog over zingen”, laat de organisatie weten aan RTV1.

Aanmelden

De jamsessies zijn op elke laatste woensdag van de maand. De eerste jamsessie vindt plaats op woensdag 29 maart om 19:00 tot 22:00 uur en de volgende jamsessies staan gepland op 19 april, 31 mei en 28 juni. “Aanmelden is niet nodig, ook publiek is van harte welkom!”, vertelt een woordvoerder van Jongerencentrum Break!.

Ook vinden er op 2 april Jamsessies plaats in Nieuw-Weerdinge bij MFC de Badde.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal