Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start aardappelcampagne Avebe

AvebeGASSELTERNIJVEEN – Bij de vestiging van Avebe in Gasselternijveen zijn vandaag de eerste zetmeelaardappels weer binnen gebracht. Na een groeiseizoen van uitersten is met spanning uitgekeken naar de eerste aanvoer. ” Voor conclusies is het nog veel te vroeg “, zegt Marieke Kanon van Avebe via regionale omroep RTV Drenthe.

De woordvoerder van Avebe wil nog niet van een rampjaar spreken. ” Maar dat het een uitdagend seizoen was is inmiddels wel duidelijk. Eerst was het te nat en daarna werd het een zeer droge zomer met hoge temperaturen “.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.