Direct naar de inhoud.

Tocht om de Noord in de Veenkoloniën

  • door:
  • op:
Alle wethouders naast elkaar – (F: gemeente Veendam)

VEENDAM/STADSKANAAL – De gemeenten Veendam en Stadskanaal zijn in 2019 samen met de gemeenten Pekela en Midden-Groningen gastgemeente van Tocht Om De Noord (TodN). Zondag is in Winsum de startvlag overhandigd aan o.a. wethouder Jaap Velema (D66) van de gemeente Veendam en wethouder Goedhart Borgesius (VVD) van de gemeente Stadskanaal.

Ontdekkingstocht

Tocht om de Noord is een jaarlijks terugkerend wandelfestival in de provincie Groningen met wel 10.000 wandelaars. Een ontdekkingstocht door Groningen met ieder jaar opnieuw leuke thema’s, culturele uitingen, nieuwe dorpen en nieuwe wandelroutes. Altijd volgens de eerste 2 regels van het Gronings volkslied: ‘Van Lauwerszee tot Dollard tou en van Drenthe tot aan ‘t wad’!

Een culturele ontdekkingstocht, die de wandelaar verrast met steeds weer een nieuw Gronings avontuur. Het thema van het evenement in 2019 is overigens ‘het industriële erfgoed’.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal