Direct naar de inhoud.

Mega verkeersdrukte langs het kanaal

Verkeersdrukte langs het Stadskanaal

STADSKANAAL – Het is oppassen geblazen als je deze weken richting Veendam of Hoogezand wilt rijden en je neemt de route langs Het Stadskanaal. Dat komt omdat de N366 tussen Alteveer en Stadskanaal er een maand lang uit ligt. Een populaire ‘alternatieve’ route voor automobilisten uit de Kanaalstreek die richting het Noorden moeten is dus de weg langs het kanaal.

Lange slinger

Stadskanaal kent maar weinig rechtstreekse wegen richting Veendam. Dat is nu pijnlijk duidelijk geworden. Met name de spitsuren in de ochtend en in de avond is het vanaf de Handelsstraat tot en met de Unikenstraat één lange slinger van auto’s en zwaar vrachtverkeer. Inhalen is dan uit den boze en pas je rijgedrag aan, neem voldoende afstand. Met name tijdens winterse buien zoals hagel, regen en (natte) sneeuw is het goed opletten.

De wegafsluiting tussen Alteveer en Stadskanaal duurt nog tot 10 december. Daarna kan de provinciale weg N366 weer gebruikt worden.

 

3 reacties op “Mega verkeersdrukte langs het kanaal”

  1. Idd een zeer vervelende situatie ik moet 10 minuten eerder weg omdat ik de weg bijna niet op kan draaien vanaf de inrit! Dan nog niet te spreken over lawaai overlast van het zware vrachtverkeer wat er langs denderd.

  2. Inderdaad een bijzonder vervelende situatie, buitenom de drukte en het lawaai en uitlaatgas stank in je slaapkamer wordt er ook nog eens veels te hard gereden en ingehaald. op het kruispunt van Boekerenweg Semsstraat kun je amper oversteken men ziet je niet eens staan en rijden gewoon door.
    De politie zou eens een snelheids controle moeten houden kunnen ze nog een leuke oudejaarsbonus binnenhalen.

  3. Inderdaad een drukte van heb ik jou daar, minstens 10 tot 15 minuten wachten in de spits, om überhaupt fatsoenlijk thuis te kunnen komen. Wonende aan de semsstraat. Moet nu eerst doorrijden om ons eigen inrit op te kunnen rijden, mits ik vanaf wildervank kant kom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-