Direct naar de inhoud.

Schaftkeet valt om op N366 door harde wind

  • door:
  • op:
F: DGS Media
STADSKANAAL – Woensdagmiddag is er op de N366 tussen de afslag Stadskanaal en Musselkanaal-Noord een schaftkeet gekanteld. Een vrachtwagenchauffeur reed met zijn vrachtwagen, waarop een schaftkeet geladen was, en een schaftkeet aan de trekhaak meegnomen werd, vanuit de richting Musselkanaal richting Stadskanaal, toen het mis ging. Vermoedelijk is de harde wind hiervan de oorzaak geweest.
De schaftkeet is door een bergingsbedrijf uit Stadskanaal weer op zijn wielen gezet, waarna deze door het bedrijf is afgesleept omdat de koppeling kapot was. De vrachtwagenchauffeur heeft zijn weg met 1 schaftkeet geladen op de vrachtwagen vervolgd.
Tijdens het bergen van de keet was de N366 in opdracht van de provincie Groningen in beide richtingen afgesloten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal