Direct naar de inhoud.

Nieuwe bomen geplant in gemeente Veendam

  • door:
  • op:
.

VEENDAM – In de gemeente Veendam worden momenteel op diverse plekken nieuwe bomen geplant. Dit om de gemeente een groenere uitstraling te geven en de noodzakelijk gekapte bomen te vervangen. In totaal worden er 180 nieuwe bomen geplant.

Grote diversiteit
Bij het planten van de bomen wordt goed gekeken naar de omgeving en hoe de nieuwe bomen hier nu én in de toekomst in passen. Er worden zowel berken, kastanjes als vleugelnootbomen geplant. In het centrum van Veendam worden twee nieuwe magnolia’s neergezet, die het centrum van extra kleur gaan voorzien.

In de hele gemeente
In totaal gaat het om 180 bomen die door de hele gemeente worden geplant. Onder meer wijk Langebosch in Wildervank (10 bomen), wijk Sorghvliet (Veendam, 80 bomen) en het Veendammer centrum (60 bomen) krijgen de komende periode een groene impuls.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal