Direct naar de inhoud.

WNF geeft kindercolleges in bibliotheek Veendam

  • door:
  • op:

.
VEENDAM – Ga op insectensafari, knutsel een fantasiedier, volg een WNF-kindercollege of geniet van poppentheater.

In mei wordt het in Bibliotheek Veendam een “beestenboel”. De kindermiddagen staan volledig in het teken van kleine, grote, schattige en gevaarlijke dieren. Daarnaast geeft het Wereld Natuur Fonds op woensdag 22 mei in de bibliotheek twee kindercolleges over dieren.

Maak tijdens deze colleges aan de hand van attributen, beeldmateriaal, filmpjes, spellen of proefjes kennis met wilde dieren die het Wereld Natuur Fonds probeert te beschermen. Om 14.00 uur start het kindercollege over haaien en om 15.30 uur gaat het kindercollege over olifanten.

Wil je naar één van deze gratis kindercolleges? Geef je dan op via veendam@biblionetgroningen.nl. Per college is er plek voor 25 kinderen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal