Direct naar de inhoud.

Samenwerking ‘Hunebedcentrum’ en ‘In Het Wilde Weg’

  • door:
  • op:
F: Hunebedcentrum

BORGER – Het Hunebedcentrum gaat de samenwerking aan met ‘In Het Wilde Weg’. Het bedrijf van Tim Horneman en Leah Groeneweg past wonderwel bij de doelen van het Hunebedcentrum. Na een reeks uitzonderlijk fijne gesprekken ontstond een aantal sprankelende arrangementen en samenwerkingen. Vanaf nu zullen beide partijen arrangementen aanbieden die cultuur verbindt aan haar omgeving; die hunebed aan haar landschap koppelt en beleving aan de bodem onder je voeten biedt.

In Het Wilde Weg
Het bedrijf van Leah Groenweg en Tim Horneman brengt je terug naar de basis. Wildplukken, kanovaren, eten uit de natuur, vuur stoken en kennis krijgen van de dingen om je heen. Dat is wat In Het Wilde Weg is. De natuur in als bedrijfsuitje, of fijn struinen in één van de vele wildplukwandelingen. Snijdend door het water met een kano en van heerlijk eten genieten bij een kampvuur. Goed gezelschap in een schitterende omgeving. In Het Wilde Weg wil het landschap weer de plaats geven die het verdiend.

Arrangementen
In het Wilde Weg gaat deze wildplukwandelingen en kanotochten combineren met een bezoek aan het Hunebedcentrum. Zo krijgt landschap de extra laag van de prehistorie en kijk je anders om je heen. Ook zijn er plannen om natuurmaaltijden aan te bieden met een oergezond-karakter en zullen er vanuit In het Wilde Weg een aantal lezingen verzorgd worden bij het Hunebedcentrum. Natuurbeleving krijgt zo een plek op het terrein van het Hunebedcentrum.

Quotes directeur Harrie Wolters
1. “Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. We werken graag samen met onze omgeving en In Het Wilde Weg is een fijne partner. Ze passen goed bij ons.”
2. “ De hunebedbouwers leefden van de natuur, waren er van afhankelijk. In het Wilde Weg kan iets van dat prehistorische gevoel overbrengen.”

Video en Quote van In het Wilde Weg:
“Het is geweldig om samen met het Hunebedcentrum de verbinding tussen de oertijd en het hedendaagse landschap en de natuur te maken!”

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal