Direct naar de inhoud.

Auto ongeval op de N33

  • door:
  • op:
Archieffoto: M. Dol – RTV1

WILDERVANK – De N33 tussen Wildervank en Bareveld is maandagmiddag een tijdlang afgesloten geweest na een zwaar ongeval. Daarbij belandde een Duits gezin met de auto in de sloot. Het Duitse gezin was in botsing gekomen met een andere auto. De Duitse familie sloeg over de kop en eindigde in de sloot. De andere auto kwam in de vangrail terecht.

Er waren drie ambulances ter plaatse die zich bekommeren over in totaal vijf slachtoffers waaronder twee kleine kinderen. Alle vijf werden ter plekke behandeld. Rond kwart over drie maandagmiddag werd de N33 weer opengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-