Direct naar de inhoud.

Zwaar auto ongeluk Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto: Marc Dol – RTV1

STADSKANAAL – Bij een auto ongeluk in Stadskanaal, waarbij vier personen betrokken waren, zijn twee personen om het leven gekomen en de andere twee zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie spreekt van een zeer ernstig ongeval, waarbij sowieso één persoon bij het incident bekneld zou zijn geraakt.

Dodelijke slachtoffers

Rond middernacht raakte op de H.J. Kniggestraat in Stadskanaal een auto met hierin vier personen van de weg en botste het tegen een boom. Over de oorzaak is helaas nog geen duidelijkheid. Wel dat het om twee dodelijke slachtoffers en twee zwaar gewonden zou gaan.

Onderzoek

F: Marc Dol

De straat was tijdelijk afgezet om de hulpdiensten de ruimte te geven. “Ons onderzoek is in volle gang, meer kunnen we helaas niet melden, omdat we eerst zorgvuldig nabestaanden willen en moeten informeren. Er zijn verder geen andere voertuigen bij de aanrijding betrokken geraakt”. Aldus de politiewoordvoerder.

(Door: Doortje Scholtens)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal