Direct naar de inhoud.

Gewonde door ongeval met quad

Archieffoto: M. Dol – RTV1

GASSELTE/BORGER – Bij een eenzijdig ongeval met een quad op het Herenkampsweg in Gasselte is de bijrijder van het voertuig gewond geraakt. Een man uit Borger, raakte zondagmiddag de macht over het stuur kwijt en belandde met zijn quad naast de weg in de sloot.

Voorwielen

Volgens de bestuurder, die reed van Gasselte over de Herenkampsweg richting de Herenkampsdwarsweg, blokkeerden de voorwielen van zijn quad bij het afremmen. Beiden vlogen van de quad af en kwamen op de weg terecht. De jonge vrouw (bijrijder) raakte hierbij gewond en moest naar een ziekenhuis gebracht worden. Het voertuig, dat net nieuw was,  raakte behoorlijk beschadigd bij het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-