Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Steen vanaf viaduct door autoruit gegooid

Rode Loper

Rode Loper – (Archieffoto:  RTV1) 

STADSKANAAL – Vrijdagnacht 3 januari 2020 rond half drie is een vrachtwagenchauffeur aan de dood ontsnapt. Hij reed over de N366 ter hoogte van Stadskanaal. Vanaf het viaduct bij de Rode Loper gooiden twee personen een betonklinker naar beneden die door de autoruit ging en rakelings langs zijn hoofd tegen de achterwand van de cabine klapte. De chauffeur reed in de richting van Veendam.

Getuigen gezocht

De politie wil graag weten of er mensen zijn die hier informatie over hebben. Hebt u iemand gezien? Of weet u iets van enkele personen die vrijdagnacht 3 januari over dit viaduct liepen neem dan contact op via 0900-8844. Meer informatie kun je lezen op het facebook account van politie Stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Steen vanaf viaduct door autoruit gegooid

  1. Wij haalden vroeger kattenkwaad uit, maar dit kan toch niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.