Direct naar de inhoud.

Steen vanaf viaduct door autoruit gegooid

  • door:
  • op:
Rode Loper
Rode Loper – (Archieffoto:  RTV1) 

STADSKANAAL – Vrijdagnacht 3 januari 2020 rond half drie is een vrachtwagenchauffeur aan de dood ontsnapt. Hij reed over de N366 ter hoogte van Stadskanaal. Vanaf het viaduct bij de Rode Loper gooiden twee personen een betonklinker naar beneden die door de autoruit ging en rakelings langs zijn hoofd tegen de achterwand van de cabine klapte. De chauffeur reed in de richting van Veendam.

Getuigen gezocht

De politie wil graag weten of er mensen zijn die hier informatie over hebben. Hebt u iemand gezien? Of weet u iets van enkele personen die vrijdagnacht 3 januari over dit viaduct liepen neem dan contact op via 0900-8844. Meer informatie kun je lezen op het facebook account van politie Stadskanaal-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal