Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Loods gaat in vlammen op

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Aan de Adriaan Tripweg in Veendam is in de nacht van vrijdag op zaterdag een leegstaande loods volledig in vlammen opgegaan. De brand werd tegen twee uur ontdekt door een beveiligingsbedrijf. De vlammen sloegen toen al uit het dak.

Vanwege de grootte van de loods werden twee bluswagens ingezet, maar volgens de brandweer Veendam viel er niets meer aan het pand te redden. Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.