Direct naar de inhoud.

Massale vechtpartij bij ’t Nije Hemelriek

Bron: Politie Noord-Drenthe

GASSELTE – Vrijdagavond rond half 11 heeft er een massale vechtpartij plaatsgevonden op het strand bij ’t Nije Hemelriek in Gasselte. Het begon toen zo’n 25 mensen ruzie met elkaar kregen, waarna het volledig uit de hand liep. Mensen gooiden met glazen flessen, aldus de politie. 1 persoon heeft aangifte gedaan van mishandeling, de politie onderzoekt de vechtpartij.

100 bekeuringen

Het Gasselterveld en ’t Nije Hemelriek bij Gasselte werden gisteravond druk bezocht. De politie schreef bijna 100 bekeuringen uit aan foutparkeerders. Daarnaast werden er vernielingen gepleegd, vuurtjes gemaakt en bleef er veel rommel achter op het strand, waaronder veel glas.

8 reacties op “Massale vechtpartij bij ’t Nije Hemelriek”

  1. T,ja, ik heb er niet bij geweest, en kan er ook geen oordeel over hebben. Maar Ć©Ć©n ding weet ik wel , het word hier steeds gekker in mijn geboorteland.. Het is niet het land meer waarin mijn vrouw en ik zich veilig voelden, en ons bedrijf met veel plezier en toewijding bedreven..Waar zou dit toch van komen dacht u, dat vandaag de dag alles uit de hand loopt ?? Laat iedereen daar maar eens goed over nadenken. Zo moeilijk is het toch niet? Regering????

  2. @W. Gersonius.
    Ik begrijp wat u zegt ondanks dat ik veel jonger dan u ben(vermoedelijk). Ik was de dag ervoor op Hemelriekje overdag tot half 9. Ik begreep niet, dat iedereen hun eigen rommel liet liggen. Dit terwijl er genoeg prullenbakken zijn op het strand. Nu wordt de “chille” zomerplek verpest door leeftijdsgenoten van mij die geen respect meer hebben voor anderen en hun omgeving.

  3. De reden weet ik ook niet en oordelen kan ik ook niet, en eigenlijk vind ik dat voor dit soort gedrag er geen reden hoeft te zijn. Ik vind het ronduit asociaal en egoĆÆstisch gedrag, als ik dat zo lees in het artikel, eigenlijk nog los staand van de ruzie, denk ik.
    Ik snap dat sommige lak hebben aan de 1,5 meter en de regeltjes of Ć¼berhaupt niet bang zijn voor het virus, dat is je eigen keuze.. Maar om de omgeving, waar je zelf graag komt met mooi, prachtig weer, zo achter te laten, dat snap ik totaal niet! Dus kan in mijn ogen en mening alleen te maken hebben, met eigen gedachten en emoties, dus egoĆÆstisch/egocentrisch, zeg het maar.. Erg jammer!

  4. Ook wij waren afgelopen week ’s middags in het Hemelriekie, na verschillende rondjes gereden te hebben omdat er heel weinig parkeerplekken zijn en het ook steeds drukker wordt waren we blij dat we een lekker plekje aan de waterkant hadden, om heerlijk te genieten van het strand en het werkelijk blauwe water om na het werk een koele duik in te nemen. Het is gewoon een paradijsje in het mooie Drenthe, als het tenminste niet verpest wordt door jongelui die niet het minste respect hebben voor de natuur en hun medemensen… Ons geluk duurde ongeveer 10 minuten.. toen kwam er een groep van ongeveer 10 jongen en meiden achter ons zitten en voor en naast ons in het water met enorme grote monden en een nog grotere radio met keiharde muziek (wij zijn grote muziekliefhebbers, maar dit was niet bepaald ons genre..) wij hadden eten bij ons om tot laat in de avond te blijven maar zijn al gauw heel boos en verdrietig naar huis gegaan, waarbij ik me afvroeg en nog steeds afvraag of ik er wat van had moeten zeggen… volgens m’n man moet je zulke lui geen blik waardig gunnen en krijg je wellicht nog ruzie ook dus… wij zijn niet verbaasd dat het ’s avonds uit de hand gelopen is… (al weet ik niet waar deze ruzie om ging) laten we alsjeblieft respect hebben voor elkaar.. leven en laten leven! Muziek gewoon zachtjes of een oortje in en afval gewoon opruimen, zo’n kleine moeite om het voor iedereen leuk te houden! Het kan zo mooi zijn! Veel liefs en een mooie zomer! Lientje.
    p.s. fijn dat ik het even kwijt kon.. ik zat er echt mee.. het is toch zo geweldig dat we hier mogen genieten en dat willen we graag zo houden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-