Direct naar de inhoud.

Man opgepakt na woninginval in Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:
De Wollegras in Nieuw-Buinen
F: Google Maps

NIEUW-BUINEN – Vanaf 15.00 uur vanmiddag hield de politie een woning aan de Wollegras in Nieuw-Buinen een huis in de gaten. Rond de klok van 18.00 uur werd het drukker in het dorp en sloten verschillende politieauto’s het huis in. De man wordt verdacht van een bedreiging waarbij vermoedelijk ook een wapen werd gebruikt. Het is nog onbekend of het om een vuurwapen gaat. De buurtbewoners zijn eerder deze week gebeld omtrent overlast in de straat. Iets na zevenen is de politie de woning binnengetreden en hebben zij de bewoner gearresteerd. 

De politie doet nog verder onderzoek naar de bedreiging.

De Wollegras rond 19.00 uur.      F: RTV1

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal