Direct naar de inhoud.

Dierentehuis Ter Marse is klaar met verplaatsen ’terrorkraai’ door mensen

  • door:
  • op:
F: Hoogland Producties – Sven Fotografie

ONSTWEDDE – De ‘Terrorkraai’ die afgelopen maand eerst al de dorpen Borger en Musselkanaal terroriseerde, is nu in Onstwedde beland. Deze keer is de kraai te vinden bij supermarktketen COOP. Dierentehuis Ter Marse is klaar met de telefoontjes. Zij willen het beste voor de kraai en geven het volgende aan op Facebook: ‘Wij zorgen er dan voor dat de kraai rustig oud kan worden op een plek die zowel veilig is voor hem als voor de mens.’

Het dierenasiel gaat er vanuit dat de vogel is verplaatst door mensen. De vogel heeft namelijk problemen met zijn vleugels. Het verplaatsen is geen pretje voor de kraai, maar ook niet voor het dierenasiel. ‘Behalve dat dit ons werk moeilijker maakt, zal het voor de kraai in kwestie ook geen pretje zijn.’

Als de kraai gevangen is, is het verzoek van dierenhuis Ter Marse om hen te bellen. ‘Mocht het je dan ook gelukt zijn de kraai te vangen, bel dan onze dierenambulance op 0599-614 905 (optie 1 of 2). Wij zorgen er dan voor dat de kraai rustig oud kan worden op een plek die zowel veilig is voor hem als voor de mens.’

Lees ook: ‘Terrorkraai’ verhuisd van Borger naar Musselkanaal-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal