Direct naar de inhoud.

Hoogezander aangehouden bij Nieuwdiep; ‘Had vrij weinig in orde

  • door:
  • op:

Afgelopen nacht heeft de politie van de gemeente Aa en Hunze een bromfietsbestuurder staande gehouden. De 24 jarige bestuurder uit Hoogezand had vrij weinig in orde, aldus de politie op hun Instagramkanaal. ‘De man kon geen ID-kaart of rijbewijs tonen en de bromfiets had een WOK melding (wachten op keuren). Dit betekend dat er niet op de bromfiets gereden mag worden totdat deze opnieuw is gekeurd door het RDW.’ 

Daarnaast bleek na een speekseltest dat de bestuurder ook nog eens positief testte op drugs. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd bloed afgenomen van de 24 jarige en dat zal onderzocht worden op drugs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door POL_aaenhunze (@politie_aaenhunze)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal