Direct naar de inhoud.

N33 dit weekend opnieuw afgesloten

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

REGIO – De N33 is dit weekend afgesloten voor verkeer. Dat komt vanwege het onderhoud in de berm. De N33 wordt afgesloten, omdat de weg geen vluchtstrook heeft. De werkzaamheden op de N33 is tussen Assen en Siddeburen en gaat vanavond om 19.00 uur starten en de weg zal maandagochtend 06.00 uur weer open gaan.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat de rijksweg afgesloten wordt. Vlak voor de zomervakantie, in het weekend van 3 t/m 5 juli werd de weg ook afgesloten. Ook toen ging het om maaien, het reinigen van goten en kolken, vervangen van geleiderail, schoonmaken van verkeersborden en asfaltreparatie daar waar dat nodig is.

De weg loopt als een ader door de beide provincies heen en daarom zijn er verschillende omleidingen. Het verkeer in de richting van Siddeburen en Delfzijl wordt bij Assen omgeleid via de A28 en A7, en bij Hoogezand via de N387. Verkeer in richting Assen wordt bij Siddeburen omgeleid via de N387, A7 en A28.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal