Direct naar de inhoud.

Man uit Musselkanaal rijdt 97 km/u te hard op Drentse Mondenweg

  • door:
  • op:
Foto: Instagram/ Wijkagent Nieuw Buinen
De politie heeft maandagavond binnen 10 minuten twee hardrijders aangehouden op de Drentse Mondenweg (N379) tussen Gasselternijveen en Nieuw-Weerdinge. Daarbij reed een 29-jarige man uit Musselkanaal 97 kilometer per uur te hard.
De politie moest de achtervolging inzetten nadat de man uit Musselkanaal geen gehoor gaf aan het stopteken. Toen de man toch stopte bleek hij niet te beschikken over een rijbewijs en leek hij onder invloed van alcohol. Zijn auto is in beslag genomen.
Naast de man uit Musselkanaal liep een 69-jarige man uit Ter Apel tegen de lamp. Hij reed 159 kilometer per uur op de 80-kilometerweg.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal