Direct naar de inhoud.

Politie vindt 161 kilo vuurwerk en partij drugs in pand centrum Stadskanaal

  • door:
  • op:
De politie trof een partij van 161 kilogram vuurwerk aan | Foto: Politie Oldambt

STADSKANAAL – De politie heeft dinsdag een partij vuurwerk van 161 kg onderschept in een bedrijfspand in het centrum van Stadskanaal. Dat laat de politie Oldambt weten op Twitter. Eerder werden er ook al drugsvondsten gedaan in Ter Apel en Winschoten. 

Naast het vuurwerk werd er een kilo hennep, een hoeveelheid speed en vermoedelijk ook heroïne in het pand aangetroffen. De politie laat weten dat het onderzoek nog loopt. Het aangetroffen vuurwerk en drugs zijn in beslag genomen. Om welk pand het gaat is nog niet bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-