Direct naar de inhoud.

Aangehouden man na neersteken jong kind in Drouwen is 46-jarige uit Aa en Hunze

  • door:
  • op:
Foto: Persbureau Drenthe

DROUWEN – Na de steekpartij in Drouwen gisterochtend waarbij een jong kind zwaargewond raakte, is een 46-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze aangehouden.

Dat maakt de politie gistermiddag bekend. De man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij.

Zondag rond 10.45 uur werd een jong kind neergestoken aan de Steenhopenweg bij Drouwen, op de parkeerplaats bij het Boomkroonpad. Het kind raakte hierbij ernstig gewond. Volgens de politie gaat het om ‘een incident in de familiaire sfeer’.

Politie was al aanwezig

Op het moment dat er gestoken werd, was er al politie aanwezig. Er was een melding binnengekomen over de man en het kind, en daar waren zorgen over. “We troffen de man en het kind aan op de Steenhopenweg vlakbij Drouwen en daar raakten we met de man in gesprek.”

De man wordt ervan verdacht vervolgens geweld te hebben gebruikt. De man en het kind zijn beide gewond geraakt. Het jonge slachtoffer is ernstig gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Bij de aanhouding is door de politie een stroomstootwapen gebruikt.

“De verdachte is in verzekering gesteld en hij zal worden verhoord over het steekincident. De man zit in volledige beperkingen”, laat de politie weten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij. Zo is er sporenonderzoek gedaan en zijn er getuigen gehoord.

Dit is een artikel van RTV Drenthe. RTV1 en RTV Drenthe werken dit jaar samen om zo meer lokaal nieuws te brengen. 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal