Direct naar de inhoud.

29 maart vrijwilligersavond 200 jaar Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:
Nieuw-Buinen | Foto: 200 jaar Nieuw-Buinen

NIEUW-BUINEN – De viering van het 200-jarig bestaan van Nieuw-Buinen komt steeds dichterbij. Het programma is helemaal rond. We gaan er met zijn allen bruisende dagen van maken, laat de organisatie 200 jaar Nieuw-Buinen weten op hun Facebookpagina.

Vrijwilligersbijeenkomst

Op woensdag 29 maart is er een grote vrijwilligersbijeenkomst. “We hebben dan inzichtelijk bij welke activiteiten we hulp vragen. Je kunt dan intekenen op een activiteit die jou het meest aanspreekt, schrijft de organisatie hun Facebookpagina.

Locatie

De vrijwilligersbijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Voetbalvereniging Nieuw-Buinen op 29 maart, aanvang 19.30 uur. In verband met de catering, vraagt de organisatie jou om je aan te melden door een e-mail te sturen naar 200jaarnieuwbuinen@gmail.com.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal