Direct naar de inhoud.

Bestuur ‘Stichting 200 Jaar Nieuw Buinen’ weer op volle sterkte

  • door:
  • op:
Foto: facebook 200 jaar Nieuw-Buinen

NIEUW BUINEN – Het bestuur van Stichting 200 Jaar Nieuw Buinen is weer op volle sterkte. Lambert Folkers en Peter Zwiers hebben het bestuur versterkt na het plotselinge vertrek van twee bestuursleden. Deze beide voormalige bestuursleden moesten vanwege persoonlijke omstandigheden hun bestuurslidmaatschap beëindigen, waardoor er gezocht moest worden naar nieuwe bestuursleden.

Lambert Folkers heeft de functie van penningmeester op zich genomen. Peter Zwiers zal de functie van voorzitter gaan vervullen. Het bestuur bestaat daarnaast uit Derk Smit, Marion Zwiers, Jacco Pranger en Dennis Middeljans.

Jubileum groots vieren

In 2023 bestaat het dorp Nieuw-Buinen 200 jaar. Er zijn plannen om dit groots te vieren. Ondanks de coronatijd zijn de voorbereidingen daarvoor inmiddels in volle gang. Het bestuur van het voormalige glasblazersdorp wil samen met al haar bewoners dit mooie jubileum gaan vieren. Zo zijn verschillende commissies ingesteld om te zorgen dat 2023 een onvergetelijk jaar wordt voor Nieuw-Buinen.

Op de Facebookpagina van ‘200 Jaar Nieuw-Buinen en via de Dorpskrant van Nieuw-Buinen worden de komende tijd alle plannen gedeeld.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal