Direct naar de inhoud.

Nieuwe voorzitter CDJA Groningen Jeroen Tempel: “Ik heb veel positieve reacties gehad en vele felicitaties mogen ontvangen”

  • door:
  • op:

REGIO – In de maand juli hebben wij bericht dat Jeroen Tempel uit Stadskanaal de nieuwe voorzitter van CDJA Groningen is geworden. Het CDJA Groningen is de Groninger afdeling van de jongerenorganisatie van het CDA. Met het team van CDJA Groningen stond hij samen met Volt Groningen op dinsdag 15 augustus op de informatiemarkt van de KEI-week om jonge leden te werven en met jongeren in gesprek te gaan om politiek actief te worden. Knoalster Jeroen Tempel geeft aan dat hij overweldigend veel positieve reacties gehad en vele felicitaties heeft mogen ontvangen, toen het nieuws binnenkwam dat hij de nieuwe voorzitter is geworden van het CDJA Groningen.

KEI-week

De KEI-week is dé algemene introductieweek voor alle aankomend eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Academie Verloskunde Groningen en Stenden Hogeschool. De KEI-week is de perfecte gelegenheid om de stad Groningen met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Tijdens de KEI-week staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en je nieuwe studentenstad in al haar glorie, schrijft de organisatie op hun website.

Informatiemarkt

Ook was er op dinsdag 15 augustus een informatiemarkt op de Grote Markt in het centrum van Groningen. Op de informatiemarkt konden studenten voor het eerst kennismaken met bijna alle (studenten)organisaties die de studentenstad Groningen te bieden heef. Sport- en studieverenigingen, maar ook politieke organisaties en bedrijven waren er aanwezig.

Politieke partijen

Op dinsdag 15 augustus waren onder andere Volt Groningen en Knoalster Jeroen Tempel, de kersverse nieuwe voorzitter van het CDJA Groningen aanwezig met hun team om jonge leden te werven en om met jongeren in gesprek te gaan om politiek actief te worden. De andere politieke jongerenorganisaties waren maandag al aanwezig in stad om in gesprek te gaan met jongeren. “We zijn met veel mensen in gesprek gegaan of het CDA wat voor mensen is. Exacte aantallen heb ik net paraat. Wel hebben we de contactgegevens van mensen die we mogen benaderen. Ook bij Volt Groningen hebben ze veel mensen kunnen spreken.

“Ik heb overweldigend veel positieve reacties gehad en vele felicitaties mogen ontvangen”

Knoalster Jeroen Tempel geeft aan dat hij overweldigend veel positieve reacties gehad en vele felicitaties heeft mogen ontvangen, toen het nieuws binnenkwam dat hij de nieuwe voorzitter is geworden van het CDJA Groningen. Tempel wil graag jongeren aanbevelen om politiek actief te worden. “Naast het feit dat je betrokken bent bij wat er in Nederland, maar ook in de wereld speelt is het een positieve ontwikkeling voor je social skills en het leren kennen van nieuwe mensen”, aldus Tempel.

In het najaar gaat het team van het CDJA Groningen een bezoek brengen aan de Van MesdagKliniek in Groningen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal