Direct naar de inhoud.

Rene de Vries is de nieuwe trainer van voetbalclub SETA

  • door:
  • op:
Rene de Vries (L) tekent samen met SETA-voorzitter Ramona Timmer het contract | © SETA

MUSSELKANAAL – De voetballers van vv SETA uit Musselkanaal hebben een nieuwe hoofdtrainer: Rene de Vries tekende dinsdagavond een contract voor onbepaalde tijd bij de club van Ceresdorp.

Momenteel is De Vries nog trainer bij de dames van vv Westerkwartier. Eerder was hij al bij meerdere clubs actief, onder meer als invaller bij SETA. De Vries start zijn trainerschap in Musselkanaal vanaf het nieuwe seizoen in augustus.

Frisse start

De aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer markeert een nieuw tijdperk in de hernieuwde frisse start die de club wil maken. Tot voor kort balanceerde SETA nog op een dun koord en leken, met het vertrek van het eerste elftal, de trainer en het bestuur, de dagen van de club geteld. Toch besloot een nieuwe ploeg een bestuur te vormen, onder leiding van voorzitter Ramona Timmer. Hun doelen zijn helder: allereerst een nieuw eerste elftal. Maar ook nieuwe leden zijn meer dan welkom aangezien met een ledenaantal van 61, er hard gewerkt zal moeten worden om de club boven water te houden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal