Direct naar de inhoud.

Johnny Eissing brengt zijn ‘Grote Wens’ naar het Piratencafé

  • door:
  • op:
Johnny Eissing is zondag te gast bij het RTV1 Piratencafé | © Eigen foto

VEENDAM – RTV1 Piratencafé verwelkomt met grote vreugde Johnny Eissing, de stem achter de geliefde hit ‘Mijn Grote Wens’, in onze uitzending deze zondagavond. Met een carrière die de essentie van de piratenmuziek belichaamt, zal Johnny ons meenemen op een muzikale reis die zowel nostalgisch als vernieuwend is.

Johnny Eissing, een naam die synoniem staat voor de gouden dagen van de piratenmuziek, heeft met zijn warme stem en authentieke stijl een speciale plek veroverd in de harten van de luisteraars.

In het RTV1 Piratencafé zal Johnny Eissing niet alleen zijn klassiekers delen, maar ook verhalen uit zijn rijke muzikale loopbaan en zijn inspiraties achter de liedjes. Dit is een unieke kans om de man achter de muziek te leren kennen en te genieten van zijn tijdloze hits.

Zorg dat je zondagavond tussen 19:00 tot 20:00 afstemt op RTV1, te beluisteren in de ether op 106.9 FM (Veendam), 106.2 FM (Alteveer, Wildervank, Stadskanaal), en 105.3 FM (Stadskanaal, Musselkanaal en omgeving). Voor degenen die niet in de buurt zijn, is de uitzending ook online te volgen via onze livestream op www.rtveen.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal