Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hallo Venray treedt op in Podium34

6 april

Op zaterdag 6 april komt het Haagse poprockfenomeen Hallo Venray naar Podium34. De band en is weer op tour vanwege de heruitgave van hun legendarische album Leather on my Soul en slaan Drenthe daarin natuurlijk niet over.
Hello Venray
Hello Venray is inmiddels ruim 35 jaar oud, maar lijkt met de jaren alleen maar beter te worden. Bewijs hiervan is het opnieuw uitgebrachte album Leather on my Soul, dat met zorg en verbeterde geluidskwaliteit nieuw leven is ingeblazen. De huidige tour staat in het teken van de heruitgave van het album, maar het is vooral een grootschalige viering van zowel het verleden als het heden van de band. Het belooft een meeslepende ervaring te worden waarbij het publiek wordt meegenomen in een reis door de tijd.
Hallo Venray is rond 1987 opgericht en kregen bekendheid in het NCRV-programma Los Vast, gepresenteerd door Jan Rietman, De echte doorbraak volgde in 1992, toen de Haagse mannen het album The More I Laugh, The Hornier Due Gets uitbrachten. Dankzij het succes van het album volgde er in die zomer een optreden op Pinkpop 1992. Het is een show die velen is bijgebleven dankzij zanger Henk Koorn die op het podium verscheen in netkousen en ronddanste op een pogostick.
Voorprogramma: Seb Zukini
Het voorprogramma wordt verzorgd door Seb Zukini, bekend om hun rauwe alternatieve rock. Het publiek zal goed worden opgewarmd door deze energieke band die een duidelijke boodschap brengt: minder twijfel, meer liefde, passie en lust.
In 2021 kwamen de vijf bandleden samen vanwege hun gedeelde liefde voor alternatieve rock. Dit resulteerde al snel in een debuut EP doordrenkt met invloeden uit de jaren 90. Na veel optreden en het succes van hun debuutsingle The Devil You Know, focust de band nu op het maken van nieuwe muziek. Met een volgende EP op komst, streeft Seb Zukini naar uitbreiding van hun muzikale repertoire en het betreden van nieuwe podia, met als eerstvolgende stop: Podium34.
Evenementdetails
Datum:  Zaterdag 6 april
Tijd:  20.30 uur
Locatie:  Podium34 – Hoofdstraat 34, 9531 AG Borger
Ticketinformatie: Tickets kunnen voorafgaand aan het evenement worden gekocht voor €16,00, of aan te kassa voor €20,00

Gegevens

Datum:
6 april


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal