Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentefestival Odoorn

6 april @ 12:00 - 17:00

Gratis

Op 6 april is er van 12.00-17.00 uur een lentefestival in de Kerk van Odoorn. Voor iedereen van 0-104 jaar.

Vanaf 12.30 uur is er een kunstactiviteit onder leiding van Hilli Kuilman uit Odoornerveen. Zij exposeert momenteel in de kerk van Odoorn en krijgt iedereen ‘aan de kunst’.

Om 13.15 uur is een optreden van Valtex – muzikanten, een zanger en een zangeres, die op een prachtige wijze covers zingen.

Om 14.00 uur is er een lezing door Dick Oosterwijk over de invloed van voedsel. Niet alleen op ons lijf, maar ook op onze energie om dingen te ondernemen. Dick heeft veel kennis van voedsel én van mensen; als je hem hoort spreken is het bijna alsof je bij een cabaret zit. Om 15.30 uur is er weer een optreden van Valtex.

Daarna is er Koken met de Burgemeester (Jan Seton) en staat de Foodtruck van de Boshof op het plein.

Gedurende de hele middag zijn er lekkere dingen te verkrijgen, is er aandacht voor het project van Annet Sturre voor de aardbevingsschade in Turkije, waar haar schoondochter vandaan komt, is er bijzonder handwerk te bewonderen en te kopen, en kunnen kinderen zich uitleven met een tafeltennisbalmachine.

De muzikanten, kunstenaars, voedingsdeskundige en ondernemers van Odoorn stellen hun diensten kosteloos ter beschikking, maar voor alle activiteiten geldt dat een vrijwillige bijdrage zeer op prijs wordt gesteld. Deze bijdrage zal worden aangewend voor de Energiepot, waarmee de kerk van Odoorn mensen helpt die in acute financiële problemen zitten. Dit in samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn.

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Kerk van Odoorn
Valtherweg 1
Odoorn,
+ Google Maps


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal