Direct naar de inhoud.

24uur achter elkaar kanopoloën

  • door:
  • op:
20150131_100410_00004
Wethouder Gelling tijdens de vorige 24 uur

STADSKANAAL – Tijdens de 24uur van Stadskanaal, zal er door 16 verschillende teams uit binnen- en buitenland worden gestreden om het Nederlands kampioenschap 4×4 kanopolo. De Kanovereniging Stadskanaal en Omstreken organiseert voor de zevende keer “De 24uur van Stadskanaal” in het zwembad van Stadskanaal.

Zaterdag aanstaande wordt ’s ochtends om tien uur begonnen met de eerste wedstrijd. Daarna zullen er nog 47 wedstrijden volgen om zo de 24uur compleet te maken. Kanopolo is een explosieve sport waarbij men in kleine kano’s met een bal probeert te scoren in het doel van de tegenstander. Het is een spel waarbij men elkaar mag omduwen en over elkaars boot mag varen zolang daarbij geen ernstig letsel optreedt. Genoeg reden om eens langs te komen en deze spectaculaire sport te aanschouwen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal