Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voor de 8e keer 24 uur kanopolo

24 uur van Stadskanaal (Foto: KVSO.nl)

STADSKANAAL – KVSO organiseert inmiddels alweer haar 8e ’24-uurs kano-polo-toernooi’, een indoorevenement in het Pagecentrum. Het sportevenement wordt ook wel de 24 uur van Stadskanaal genoemd. De start is zaterdag 4 februari om 10.00 uur en na 47 wedstrijden wordt de laatste wedstrijd zondagsmorgens om 10.00 uur gespeeld. Er wordt gespeeld in drie landelijke klassen: 1e, 2e en 3e .  Per klasse kunnen 6 teams deelnemen. In ons land is dit het enige en dus unieke indoorevenement op het gebied van kanopolo.

Woordvoerder Jaap Duit: “Kanopolo is een explosieve sport waarbij men in kleine kano’s met een bal probeert te scoren in het doel van de tegenstander.  Het is een spel waarbij men elkaar mag omduwen en over elkaars boot mag varen zolang daarbij geen ernstig letsel optreedt. Genoeg reden om eens langs te komen en deze spectaculaire sport te aanschouwen”.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.