Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Coniferen en dakbrand bij zelfde woning

brandweerStadskanaal – Zondagochtend om half tien kreeg de brandweer van Stadskanaal een melding van een woningbrand aan de Hoofdstraat in Stadskanaal. Onderweg kregen zij van de meldkamer te horen dat er brand zou zijn in een leegstaande woning bij de scheepswerf aan de Brugkade. De brand bleek te woeden in het dak van de woning. De brandweer gaf 20 minuten na de melding het sein ‘’’brand meester’’. De brandweer was in de nacht van zaterdag op zondag ook al bij deze woning geweest, toen omdat de coniferen naast de woning in brand stonden. De politie heeft gewacht tot de eigenaar van de woning te plaatse was gekomen. Of deze branden met elkaar te maken hebben is niet bekkend.

VIDEO 1

Foto’s en video’s gemaakt door: – Ronny – 112regioflits + video 2 en 112regiostadskanaal + video 1

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.