Direct naar de inhoud.

Autobrand snel onder controle in Nieuw-Buinen

  • door:
  • op:
Autobrand Nieuw-Buinen / Foto :DGS Media

Nieuw-Buinen – Dinsdagavond rond kwart voor elf gingen de pagers van Brandweer Stadskanaal en Brandweer 2e Exloërmond voor een melding van een autobrand aan de Sportlaan in Nieuw-Buinen.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto aan de voorzijde al volledig in brand, brandweer Stadskanaal had de autobrand met twee stralen hogedruk snel onder controle.

Nadat de brandweer de brand geblust had, heeft de brandweer de auto even laten uitdampen om vervolgens met de warmtebeeldcamera te kijken of er nog hotspots waren. Na vervolgens nogmaals alles goed nat gemaakt te hebben, zat de klus er voor brandweer Stadskanaal ook op en kon men weer terugkeren naar de kazerne in Stadskanaal.

De eigenaar, die al lag te slapen vertelde dat hij wakker was geschrokken van een knal. Toen hij vervolgens naar buiten keek zag hij zijn geparkeerde auto voor het huis in brand staan en 112 gebeld.

De politie heeft de verklaring van de eigenaar opgenomen en zal verder onderzoek doen naar de oorzaak van de autobrand.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal