Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pan op vuur Floralaan Nieuw buinen

brandweerNieuw Buinen –Donderdag avond rond kwart voor zeven werd de brandweer van Stadskanaal opgeroepen voor een woningbrand aan de Floralaan te Nieuw Buien. Voordat de brandweer er was heeft een bewoonster de ter plaatse gekomen politie een lader gegeven om aan de achterkant de woning binnen te komen. Ter plaatse heeft de brandweer de raam van de voordeur eruit getikt om de deur te openen. Is met 1 straal hoge druk op zoek gegaan naar de vuurhaard, deze bevond zich in de keuken. Daar stond een pan droog te koken op het fornuis. De rook werd met een overdrukventilator uit de woning verdreven. Na ongeveer een half uur was de klus geklaard en is de brandweer retour gegaan naar de kazerne. Lefier heeft het raam gedicht.

Foto’s zijn gemaakt door: Lisa, 112-stadskanaal, Firestationstadskanaal en 112regioflits + video
Lisa bedankt voor het insturen

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.