Direct naar de inhoud.

Musselkanaal op Wielen

  • door:
  • op:
Musselkanaal on Wheels (f: R.Wiekenkamp)

RTVS – Zaterdagmiddag 6 oktober zit presentator Ronald Vissering in een volgauto van de promotierit Musselkanaal op Wielen. RTVS doet dan een rechtstreeks verslag van allerhande voertuigen die om 14.00 uur in Stadskanaal vertrekken. De stoet van oldtimers in alle soorten en maten gaat via Musselkanaal richting Ter Apelkanaal om daar om ongeveer 16.00 uur aan te komen. In de radioprogramma’s ‘On the Road again’ en de ‘ZaterdagMiddagMix’ ruim aandacht dus voor dit verslag.

Maar het is nog niet over want op zondagmiddag is er ,voor de achtste keer, een grote openluchtshow van bijzondere auto’s en alle andere voertuigen. De organisatie hiervan ligt in de handen van de handelsvereniging Musselkanaal onder aanvoering van Ernst Tempel. Het evenement onder de naam ‘Musselkanaal op Wielen’ kun je zondag bewonderen tot 17.00 uur op de markstraat langs het kanaal. Gelijktijdig is er een spetterend gratis muziekfeest op het plein aan de technicumstraat. Hier treden o.a. Bouke, Burdy, Arjen Boltjes en Silvia Swart op. Feest DJ Frank praat de artiesten aan elkaar. Je kunt rustig zeggen: Musselkanaal bruist van de gezelligheid dit weekeinde!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal