Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

MSK on wheels promotour

MUSSELKANAAL – Alles op wielen, zoals bijzondere auto’s, vrachtauto’s, motoren, trekkers, bussen, oude fietsen, getuned, gepimpt waren vandaag te bewonderen tijdens het show-spektakel ‘Musselkanaal op Wielen’.

Voor de achtste keer, een grote openluchtshow van bijzondere auto’s en alle andere voertuigen. De weergoden waren de organisatie dit keer gunstig gezind en zo mocht de handelsvereniging Musselkanaal onder aanvoering van Ernst Tempel zich in de handen wrijven. Het spetterende gratis muziekfeest op het plein trok ook vele bezoekers. Hier traden o.a. Bouke, Burdy, Arjen Boltjes en Silvia Swart op.

Het feestweekeinde begon gisteren al met de promotour. Een bonte stoet van oldtimers en trucks vertrok vanuit Stadskanaal richting Ter Apelkanaal. In Musselkanaal werd er door het centrum gereden met vele belangstellenden langs de kant. RTV Stadskanaal verslaggever Ronald Vissering reed mee met een camerateam, sprak met Bas Hardenberg van de bekende Mack truck ‘fireball’ en maakte onderstaande video-reportage..

[youtube id=”lWHPRx5tV9w” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.