Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grootschalig verkeerscontrole Stadskanaal – Nieuw Buinen

Grootscheepse controle in Stadskanaal

STADSKANAAL  – Vrijdagavond is er een voertuigen controle aan de Kathodeweg naast het voormalig Philips terrein uitgevoerd. De politie, belastingdienst, RDW en de technische dienst werkten hier aan mee.

T.h.v van de Total pomp aan de rotonde in Nw Buinen stond een belastingdienst voertuig (RDW) kentekens van voorbij rijdende auto’s te controleren. Een motorrijder van de politie stond te wachten en nam de auto’s die een controle zouden moeten ondergaan naar de parkeerplaats mee. Tussendoor werden er ook steekproefgewijs auto’s van de weg geplukt voor de nodige controle aan de voertuigen en het nodige papierwerk controle wat men bij zich dient te hebben. Bij elke bestuur(ster)der werd een alcohol blaastest afgenomen. De controle zou tot tien uur in avond gaan duren.  Volgens een 1e verklaring zijn er 26 bekeuringen voor div. overtredingen uitgedeeld. Verder 2x geschorst rijbewijs, 400 blaasproeven, niemand teveel. Resultaat belastingdienst controle:16 inbeslagname voertuigen, 6 daadwerkelijk afgevoerd en 5000 euro kon contant betaald worden.

Foto’s en info – Ronnie Wiekenkamp

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.