Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borger-Odoorn presenteert burgerjaarsverslaglied

Duo Bert en Marco – (Foto’s NDC Mediagroep)

BORGER-ODOORN – Burgemeester Marco Out & gemeentezanger Bert Hadders presenteren een burgerjaarverslaglied met knipoog, want oud nieuws in het burgerjaarverslag. Wie leest dat nog?

Burgemeester Marco Out van de gemeente Borger-Odoorn lanceerde afgelopen donderdagavond het eerste burgerjaarverslaglied als ludiek protest tegen de verantwoordingsdruk. ‘’Want oud nieuws in het burgerjaarverslag. Wie leest dat nog?’’ Zo verhaalt de clip bij het lied. “Daarom met een vette knipoog, dit burgerjaarverslag als lied,’’ gezongen door gemeentezanger Bert Hadders. Het burgerjaarverslaglied vervangt hiermee het traditionele papieren burgerjaarverslag. De gemeenteraad van Borger-Odoorn had afgelopen donderdag de primeur en zag de clip van het burgerjaarverslaglied ‘2011-2012’ als eerste. Op raadsvragen over hoe het met het burgerjaarverslag stond, kon burgemeester Out vol trots zijn liedje aankondigen.

Het burgerjaarverslaglied is niet alleen een lied met een knipoog. Het is tegelijkertijd een ode aan alle hardwerkende ambtenaren. Er is altijd wel weer eentje die weet hoe het verder moet, want ‘’Ja, dan komt ’t aal weer goud,’’ zo hoort u in het lied. U kunt de clip van het burgerjaarverslaglied hieronder bekijken. Reageren kan via twitter @marcoout.

[youtube id=”oWKp1oofOPg” width=”600″ height=”350″]

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.