Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ambulance dienstauto botst op vrachtauto

NIEUWE PEKELA – Donderdagmiddag 6 december rond kwart over twaalf heeft er op de provinciale weg N367 ter hoogte van Nieuwe Pekela een ongeval plaats gevonden tussen een dienstauto van de ambulancedienst Groningen en een vrachtauto. Door nog onbekende oorzaak is de chauffeur van de dienstauto achterop de aanhangwagen van de vrachtauto gereden. Door de klap zijn de airbags uitgeklapt. De chauffeur van de dienstauto is door zijn collega’s van de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis voor verdere controle. De vrachtwagen was in staat om op eigen kracht zijn weg te vervolgen en voor de dienstauto was afsleep geregeld.

112regioflits.nl

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.