Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcert met het Mannenkoor Albatros o.l.v. Anton Stulp

MUSSELKANAAL – In de Antonius van Padua Kerk in Musselkanaal geeft het Groninger Christelijk Mannenkoor Albatros haar kerstconcert op vrijdag 21 december ’s avonds om 20.00 uur.  Het mannenkoor Albatros

Het koor wordt begeleid door pianist Cas Straatman.Verder zal bij dit concert de Russische sopraan Natalia Markelova optreden samen met haar pianiste Galina Semenova. De optredens van Mannenkoor Albatros hebben altijd een grote impact op het publiek. Het is ook niet niks om 50 mannen, strak in ‘t pak, meerstemmig te horen zingen. Dat is een machtig geluid. Overdonderend, zou je bijna zeggen. Niet alleen de prachtige zangstemmen, maar ook de invoelende performance van de solisten draagt bij tot een indrukwekkend optreden. Het geluid van het koor komt nog beter tot zijn recht in de akoestiek van de Antonius van Padua Kerk

Albatros staat bekend om haar Russische liederen, gospels en spirituals en geniet grote bekendheid, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Daarom raden wij u aan tijdig uw kaarten te reserveren. Dat kan telefonisch (0599 662 490) of afhalen bij Hidde Zeeman, Dagwerkstraat 14, Stadskanaal.

De kaarten kosten 15,- inclusief een kop koffie of thee. En omdat het koor dit jaar 80 jaar bestaat, krijgt u ter gelegenheid daarvan per reservering een DVD van het koor cadeau!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.