Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man ernstig gewond na steekincident

Foto: Marc Dol

Foto: Marc Dol

Musselkanaal – De politie heeft zondagavond een 34-jarige vrouw uit Musselkanaal aangehouden voor een geweldsmisdrijf. Agenten reageerden, omstreeks 19.35 uur, op een melding van een steekincident in een woning aan de Sluiskade in Musselkanaal. Agenten troffen een 52-jarige bewoner ernstig gewond in de woning aan. Hij bleek dat hij door de 34-jarige vrouw met een steekvoorwerp was neergestoken. Hij werd door een ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Na het steekincident was de verdachte er met een auto vandoor gegaan. Later op de avond belde de verdachte zelf met de politie. Agenten troffen de vrouw op het Zuiderdiep in Valthermond in haar auto aan. Zij werd aangehouden en ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. De auto van de verdachte werd voor forensisch onderzoek in beslaggenomen. Het slachtoffer werd gisteravond geopereerd. Hij is buiten levensgevaar. De toedracht tot het geweldsincident is nog onduidelijk. De politie stelt een onderzoek in.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.