Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oplichter uit Stadskanaal opgepakt

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.De politie heeft een 24-jarige man uit Stadskanaal aangehouden die mensen heeft opgelicht via internet. De man beheerde de internetsite www.prolecto.nl, waar hij witgoed en andere elektrische apparatuur aanbood voor spotprijzen. Maar mensen die betaald hadden kregen de goederen niet geleverd. Met de aanhouding van deze 24-jarige man uit Stadskanaal denkt de Politie Noord-Nederland zeker 89 aangiften van oplichting te hebben opgelost. Het landelijk programma “Tros Opgelicht” besteedde eind vorig jaar al aandacht aan de oplichtingspraktijken. De verdachte was eerder al eens bij de politie in beeld gekomen, toen voor internet- oplichting met toegangskaarten voor concerten. De politie heeft de Knoalster uiteindelijk in Wolvega aangehouden. Gisteren hield de politie ook nog een 25-jarige medeplichtige uit Vledder aan.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.