Direct naar de inhoud.

Veel aanrijdingen en een dodelijk ongeval door gladheid in de kanaalstreek

  • door:
  • op:
Auto in kanaal (N366-Musselkanaal)
Auto in kanaal (N366-Musselkanaal)

MUSSELKANAAL – Op de N366 in Musselkanaal belandde vanmorgen een 39-jarige bestuurder uit Appingedam met zijn auto in een naast de rijbaan gelegen sloot. De bestuurder kwam daarbij om het leven. Toen de hulpdiensten aankwamen was er niemand meer te vinden bij het voertuig. De brandweer heeft een wak in het ijs gemaakt waarna de duikers van brandweer Emmen onder het ijs zijn gaan zoeken. Na 2 a 3 minuten zoeken kwam een duiker boven met een lichaam. Hulp bleek helaas te laat voor het slachtoffer.

De langdurige sneeuwval zorgde vanmorgen in onze regio voor tientallen aanrijdingen, waarbij een aantal automobilisten verwondingen opliepen met als tragisch dieptepunt het ongeluk bij Musselkanaal. Ook de rest van de dag moest het verkeer in onze regio rekening houden met overlast en vertraging door de (stuif)sneeuw.

 

112regioflits-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal